Sidlista

fredag 2 september 2011

Du visste väl att...?

I "Du visste väl att...?" kommer jag att skriva små roliga-att-veta grejer om www.scraplagret.se eller någonting som hör till. Eftersom det är jag som skriver (Johan) blir det såklart av lite mer teknisk karaktär :) Jag dyker rakt in på sidorna där produkterna kommer upp i en lista (t ex Nyheter v.35).

Du visste väl att du kan välja att visa samtliga artiklar i en kategori? Sitter du på en långsam uppkoppling kanske jag bör varna för att vissa sidor är rätt långa. Listan för alla nyheter under v.35 är t ex 7 gånger längre än vanligt... :)

Vill du se alla produkter i en kategori kan du klicka på "Alla" och hela listan visas (t ex visa alla nyheter under v.35 på en sida). Är du endast intresserad av en tillverkare kan även filtrera bort alla andra (t ex visa alla Magnolianyheter under v.35 på en sida). Om du har satt upp en köpgräns är det såklart smidigt att sortera listan på pris. Klicka bara på "Pris"-rubriken och alla produkter hamnar i stigande eller fallande ordning (tex visa alla Magnolianyheter under v.35 på en sida och sortera på stigande pris).

Smart va?

Scrappa på!


0 kommentarer: